top of page

«Стартуємо по-новому»

 

    10 жовтня в церкві Різдва Пресвятої Богородиці,що в с.Заріччя,відбулося урочисте відкриття  ,,нової християнської школи’’,яку очолюватиме парох о.Михайло Микитчин,а також їмость Леся Микитчин.

   Насправді ж,це удосконалення наших придбаних цінностей.Ідеться про спільноту ,,Божі зернятка” і ораторій.

    На зустрічі були присутні батьки та рідні дітей,що відвідують спільноту. Як заведено іще з давен,усе має починатися з молитви. Тому на початку зустрічі відбувся молебень до Пречистої Діви Марії,яку так гарно попровадили старші аніматори для усіх присутніх батьків разом із своїми дітьми.

    Потім зустріч продовжила їмость Леся,яка розповіла про найголовніші засади,на яких базується спільнота ,,Божі зернята”,про можливості утвердження власної віри та пріоритетів.Про відкриття власних талантів та  друзів,які творять справжню християнську родину.

    Попередньо батьки заповнили відповідні анкети і тим самим,засвідчили своє бажання віддати власних дітей на християнські науки.

    Крім того,дане зібрання передбачало створення батьківської ради,яка б допомагала у проведенні чи організації різноманітних заходів для дітей.

    В цей час діти мали змогу,після довгих літніх канікул знову так чисельно зібратися на ораторію,який попровадила аніматор Іванка. Тема,яка розглядалася на ораторію : ,,Віра,Надія,Любов’’. Дітки змогли порозважати і висловити свої думки щодо кожної із цих святих чеснот. І звісно,жодне зібрання не обійдеться без ігор та бансівJ

    Після цього відбулося зібрання спільноти ,,Божі зернята”,яку проводив аніматор Марян.

 ,,Ті,про кого люди забули,але про яких пам’ятає Бог”-тема зібрання,з якої ,направду,кожен учасник міг  зачерпнути багато корисного та потрібного для розвитку свого християнського праведного життя.

    Завершилося усе,як звично,спільною подякою Богу та молитвою!

    Тож,молімося усі разом,щоб усе,що задумалося,здійснилося,бо усе,що робиться з любов’ю до Бога,робиться правильно!

bottom of page